The Best Source of Muslim Shia Videos
Online Viewers: 1516

Bahrejni - English sub Albanian

  • Embed Video
  • Add to Favourites

6461 Views


Bahrejni - English Sub Albanian
Njeri nga shembujt e dyftyresise i te ashtu quajturit faktore nderkombetare dhe organizatave te ndryshme boterore per mbrojtjet e te drejtave dhe lirive te njerezve eshte Bahrejni. Mbreteria e Bahrejnit eshte nje shtet i vogel ishull i vendosur ne brigjet perendimore te Gjirik Persik dhe... Show More >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.

Comments

Add Comment
Be first to post Comment. Click here