\\\"Onun için ben burada, Selahattin Özgündüz olarak diyorum ve biliyorum ki milyonlarca, onlarca milyon da aynı duyguyu taşımaktadır, Zeyneb\\\'in mezarına yapılabilecek her saldırı, bize yapılmıştır, bizim kalbimize, namusumuza, şerefimize, izzetimize yapılmıştır.... Show More >>\\\"Onun için ben burada, Selahattin Özgündüz olarak diyorum ve biliyorum ki milyonlarca, onlarca milyon da aynı duyguyu taşımaktadır, Zeyneb\\\'in mezarına yapılabilecek her saldırı, bize yapılmıştır, bizim kalbimize, namusumuza, şerefimize, izzetimize yapılmıştır.
Onun için Yezid\\\'in bir defa esir ettiği Zeyneb\\\'i (yazık ki o gün olmadık, defalarca demişiz, o gün olmadık, Hüseyin yalnız kaldı, ama bugün varız) Allah\\\'ım şahit olsun, bu göğsüm bin defa parçalansa, Zeyneb\\\'i bir defa esir ettirmeyiz!\\\" SELAHATTİN ÖZGÜNDÜZ Show Less >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.
Comments
Add Comment