دیدار جمعی از شعرای آئینی با رهبر انقلاب
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=12721
روز 25 خردادماه 1390، در آستانه ولادت با سعادت امیرالمؤمنین، علیبنابیطالب علیهالسلام جمعی... Show More >>دیدار جمعی از شعرای آئینی با رهبر انقلاب
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=12721
روز 25 خردادماه 1390، در آستانه ولادت با سعادت امیرالمؤمنین، علیبنابیطالب علیهالسلام جمعی از شاعران آئینی، سرودههای خود را با مضامین عمدتا مذهبی، اخلاقی و نیز بیداری اسلامی در محضر رهبر انقلاب اسلامی قرائت كردند.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، وجود استعدادهای بسیار قوی و غنی در بین شاعران را نویددهنده بازگشت دوران اوج و شكوه شعر دانستند و خاطرنشان كردند: در آینده نه چندان دور، با عمیقتر شدن و پختهتر شدن قریحه جوانان خوش ذوق، شاهد بنای رفیعی از شعر كشور خواهیم بود.
ایشان با اشاره به ظرفیت مناسب شعر آئینی و مذهبی برای بكار بردن قریحه خدادادی و موهبت الهی افزودند: شكر این نعمت خداوندی برای شاعران، در خلق آثاری است كه بهترین محتوا و ارزش را با خود همراه كند و در واقع گنجینه و قالب خوبی برای بیان معرفت و حقایق الهی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با توصیه به مداحان و ستایشگران اهل بیت(ع) به قرائت اشعار اخلاقی، معرفتی و عرفانی در جمع مردم و جوانان خاطرنشان كردند: این مضامین رفیع، دلها را روشن و در آن انقلابی معنوی ایجاد میكند، ضمن آنكه اشعار وزین و مفید، ذهن و تلقی مخاطب را نیز بالا میبرد و این جزو وظایف جامعه مداحان است.
حضرت آیتالله خامنهای، مناجات را عرصه دیگری برای خلق شعر آئینی دانستند و تصریح كردند: بهترین مضمون برای مناجات از دل ادعیه مانند صحیفه سجادیه قابل استخراج است و اگر قریحه شاعرانِ خوش ذوقِ جوان كشور با آنها انس پیدا كند، مضامین شعری ناب خلق خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی دعای عرفه حضرت سیدالشهدا(ع) و دعای ابوحمزه امام سجاد(ع) را از دیگر منابع مضمونسازی برای شعر مناجاتی و زیارت جامعه كبیره را زمینه بسیار خوبی برای بیان مناقب ائمه اطهار علیهمالسلام برشمردند و خاطرنشان كردند: شعر آئینی دامنه وسیعی برای اثرگذاری در اذهان مخاطبان خود دارد و یك شاعر ممتاز با استفاده از معارف بلند اسلامی و توحیدی در قرآن و نهج البلاغه، روح و جان مخاطب خود را از زلال معرفت سیراب میكند.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار چند توصیه هم به شاعران عرصه شعر آئینی داشتند. مضمونسازی قوی برای بیان یك حقیقت به شكل هنرمندانه، تركیبسازی و واژهگزینی های نو، رعایت اصول و موازین زبان و ادبیات و اهتمام بیشتر برای ورود به مسائل انقلاب از جمله جنگ و دفاع مقدس از جمله این توصیهها بود.
گردانندهی جلسه: جواد زمانی
شاعران: محمدعلی مجاهدی، غلامرضا سازگار، حبیبالله چایچیان (حسان)، محسن عربخالقی، هادی جانفدا، سیدحمیدرضا برقعی، سیدحمیدرضا برقعی، حسین رستمی، علی انسانی، سیدرضا مؤید خراسانی، ولیالله كلامی زنجانی، سعید حدادیان، احمد علوی، قاسم صرافان، محمد صمیمی، مرتضی حیدری آلكثیر، رحمان نوازنی، مرتضی امیری اسفندقه، لطفی.
Show Less >>
Having difficulty playing this video? Click here and let us know.
ShiaTV does not endorse any User Submission or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and ShiaTV expressly disclaims any and all liability in connection with User Submissions.
Comments
Add Comment